Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
etusivu <3 Keppihevosemme

Hevoset

 

Kivistön Keppari Talli: (Kasvatus: arabit ja puoliveriset)

Elrond ox "Rontti": Arabi-ori, syntynyt 2006. Luonteeltaan Rontti on muuten ihan kiltti, mutta ratsastettaessa kuumuu herkästi ja tykkää mennä kovaa. Hoitaessa voi hiukan stepata paikallaan, ei jaksaisi odottaa. Koulutustaso on VaB ja Re 70cm. Tähän mennessä 1 varsa, KKT Clear Voices in Rivendellox

El Samir ox "Samir": Arabi-ori, syntynyt 2005. Kimo. Samir on ratsastettaessa hurjahko ja kaahottaa jos pidäte ei heti aluksi mene läpi. Vihaa sydämensä pohjasta joitakin oreja, esim. Celeä. Muuten Samir on ihan kiltti, mutta hiukan vaikea. Samir rrrakastaa esteitä ja jos mennään maastoon hyppimään niin poika on ihan onnessaan :) Koulutustaso HeB ja Re 80cm.

TropiCal Bean ox "Papu": Arabi tamma, syntynyt 2007. Luonteeltaan Papu on todella kiltti, tottelevainen, mutta myös leikkisä. Ratsastettaessa Papu on herkkä ja kuuntelevainen, toimii lähes ajatuksen voimalla :). Ei tykkää jos joku jää esteen päällä kiinni suusta, mutta se ei ole Pavulle mikään syy kieltoon. koulutustaso HeC, käytetään enemmän länkkäri- ja esteratsuna. Re 100cm.

Lady Camilla ox "Camilla" : Arabi tamma, syntynyt 2004. Koska Camilla on laukkahevonen, se menee luonnollisestikkin kovaa. Muuuten ratsastettaessa herkkä, mutta laukassa menee tosi kovaa. Oman arvonsa tunteva hevonen. Hyppäisi korkeampaakin, mutta koska tulee niin kovaa, hypystä tulee laaka. Selässä olisi hyvä olla osaava ratsastaja. Koulutustaso HeA ja Re 80cm Esteillä ja maastoon delta suitsiin, koulua mennään kaksilla ohjilla. Hööksin ja VV:n näyttelyissä finaalissa

Lady Syvanneox "Syvanne, Syvis": Camillan täyssisko, arabi tamma, syntynyt 2002. Syvanne on paljon rauhallisempi kuin siskonsa, Syvanne on ratsastettaessa nöyrä, reipas, mutta alkuun testaa ratsastajaansa paljon. Kilpailusaavutuksia IRL: Kht Epicin sekakisa 7.8.2012 2.sija 60-70cm aikaluokka, 1.sija monté ja 1.sija Laukkaratsastuksessa. Maastossa yllättävänkin maastovarma. Koulutustaso VaC, Re 70-80cm. Satunnaisesti Tunneilla!! Tähän mennessä 1 varsa, KKT Clear Voices in Rivendellox

Lazerlight on Lothlórien "Late": Ruotsalainen puoliverinen, ori, syntynyt 2003. Late on erittäin huomionkipeä (hyvä juttu kilparatsulle), mutta kiltti hevonen. Ratsastettaessa hyvin reipas.  Osaa piaffet ja kaiken maailman muutkin koululiikkeet. Hoidettaessa Late on kärsivällinen, saattaa ihmetellä, mitä hoitaja oikein puuhaa :) Tarhassa/laitumella esittää mielellään temppuja jos porkkanoita on tarjolla ;) Late tykkää hyppäämisestä, mutta sen tyyli... no.. ei ihan paras mahd. :) Ko GP, Re 50cm

Tobiana: Ruotsalainen puoliverinen, tamma, Laten täyssisko, syntynyt 2005. Tobiana on kiltti ja helposti käsiteltävä, sopii jopa vähän nuoremmillekkin ratsastajille :) Nykyään ruvellut karttelemaan postilaatikoita... Kuitenkin reipas. Rakastaa esteitä. Ko HeA, Re 80cm. Satunnaisesti Tunneilla!!

Moonshadow "Kuunvarjo": Hollantilainen puoliverinen, ori, syntynyt 2007. Todella kiltti ja tottelevainen, hoidettaessa keksii jekkuja ja saattaa olla kärsimätön. Puoliveriseksi korkeat askeleet. Tulee toimeen aivan kaikkien kanssa. Ko VaC Re 70cm. Yksi jälkeläinen tähän mennessä, CPT:llä asusteleva KKT Waterdrop Hunter in Mirkwood.

Galadriel's Mirror "Gala": Ruotsalainen puoliverinen, tamma, syntynyt 2006. Kiltti ja reipas ratsastaa, hoitaessa sympaattinen ja aktiivinen. Kultainen luonne ja todella luotettava hevonen. Galalla tähän mennessä 1 varsa, KKT Surprising Adventure to Lorien. Taipuu kouluun ja hyppää hyvin. Hyppytyyli on kaunis, eteenpäinpyrkivä ja askeleet hyvät istua. Ko VaC-VaB, Re 90cm

Tornado's Taiga "Taiga": Hannover tamma, syntynyt 2002, ratsastettaessa Taiga on vaativa ja tarvitsee kokeneen ratsastajan. Hyppä hyvin ja taipuu jonkin verran kouluun. Taigalla myös kaksi varsaa, KKT Muncshausen, sekä KKT Waterdrop Hunter in Mirkwood. Lisää kaavailtu tulevan.  Erittäin hyvin oman arvonsa tunteva hevonen. Ei pidä päästää lähellekkään Habinaa. Ko HeA Re 7ocm

KKT Muncshausen "Munch": Hannover-mustangi risteytys, ori, synt. 2008. Emä: Tornado's Taiga, Isä: Wild Black. Hiukan itsepäinen, koska on nuori. Ratsastus aloitettu, hyppä oikein hyvin ja hienot liikkeet ja muoto :D. Pikku-Pojalla hypätty kork. 98cm, omasta mielestään hyppäisi korkeampaakin Osaa HeA asiat ja vaihdot. Koulutusta jatketaan vielä pidemmälle. Munchista tulee vielä hieno :)

Celeborn's Silver Tree "Cele": Puoliveriori, rautiaankirjava, herasilmät, synt. 2006. Cele on oikea herrasmies ja tulee toimeen useimpien hevosten kanssa tallissa. Ainoat hevoset joita Cele ei vain yksinkertaisesti voi sietää ovat Matador, Samir ja Copsu. Celen hyppytyyli on erinomainen ja se rakastaa esteitä ja maastoilua. Saattaa ryöstää esteille. Taipuu kouluunkin mutta aina Celellä ei ole kärsivällisyyttä mennä sitä ;) Ko. VaC, Re 70-80cm Kisasaavutuksia: IRL Kht Eclipsen kenttäkisat 26.6.2012 helppo luokka, 4. sija, IRL Kht Redwoodhillin kenttäkisat 2.6.2013 helppo luokka 1. sija, IRL Kht Redwoodhillin sekakisat 26.6.2013 match-show 1. sija, 80cm luokka 1. sija.

Nicholas Shetland Pony II "Nikke": Shettis-ori. synt. 2004. Ravuri käytössä. Käytetään ratsuna vain alkeistunneilla ja sopii pikkulapsille. Rakastaa yli kaiken uimista ja maastossa ajelua. Keksii jekkuja ihmisten päänmenoksi ja on kiltti. Hyppää enintään 45cm.

O Sole Mia "Mia": Shettis-tamma, synt. 2005. Kiltti ja reipas. Käytetään montesssa ja pikkulasten ratsuna. Hoitaessa saatta jekuttaa kokemattomampia, ponimainen mutta kiltti Ko. HeC Re 40 cm

Trondheim "Trolle": Issikka- ruuna. Synt. 2003. Kiltti ja söpö hepo. Sopii erityisesti pikkulasten ratsuksi ja tykkää tölttäämisestä. Kokeneemman ratsastajan kanssa hyppää hyvin, mutta enemmän pikkulapset sillä hyppää. Muuten tunneilla ihan yleisesti ja nauttii ratsastuksesta :) Trollella erittäin piemi askel, jota mahdotonta pidentää :D Ko HeB Re 50cm. Tuntikäytössä!!

Matador: Knabstrup-andalusialais risteytys, ori, synt. 2004. Hurja luonteeltaan, ryöstää, pukittelee, hyppii pystyyn, tarvitsee kokeneen ratsastajan. Menee kovaa ja hyppää ok, jos selässä hyvä ratsastaja, Matador hyppää oikein hyvin. Toissakesänä sillä oli uudelleenkoulutus. Ko HeA Re 70cm.

Pegasus Sound "Peksu": Arabi-haflinger risteytys. Ruuna, synt. 2004. Hieman itsepäinen ja saattaa ryöstää, mutta jos ratsastaja on päättäväinen, Peksusta tulee hieno poni. Peksu rakastaa esteitä ja tyyli on jopa hyvä. Käytössä martingaalit. Ihan kiltti muuten. Ko HeA Re 80cm. Tuntikäytössä!!

Habina: Suomenhevos tamma. Synt. 2005. Kiltti, rakastaa hyppäämistä ja taipuu upeasti kouluun. Kuumuu helposti esteillä. Habina on myös hyvin rohkea, eikä pelkää maastoesteitä. Maastossa myös hyvin varmajalkainen. Taso VaB Re 90cm. Tuntikäytössä!!

Päron, "Lehmä": Vuonohevos-ruuna, synt. 2001. Perusluonteeltaan hyyyvin laiska, mutta jos ratsastajalla on kärsivällisyyttä ja taitoa, siitä on mahdollista saada ihan keskitasoinen. Muuten todella kiltti ja kiva hoitaa :) Taso HeB Re 45cm

Copenhagen fra Baltica, "Copsu": Islanninhevonen, ori. synt. 2006. Vauhdikas ja osaa on luonteeltaankin erittäin orimainen. Copsu ei tule oikein toimeen muitten hevosten kanssa, etenkään muitten orien. Hyppää erinomaisesti. Yksityisomistuksessa, mutta joskus tunneilla. Omistaja: Eva P. Taso HeA, Re 80-90cm.

Epli fra Reykjavik, "Omppu": Issikka tamma. Synt. 2006. Oikein kiltti ja kaikentasoisille ratsastajille sopiva hepo :) vauhtia löytyy myös, jos ratsastaja osaa sitä vaatia. Hieno töltti. Yksityisomistuksessa, käytetään myös välillä tunneilla. Omistaja Eva P. Taso HeA, Re 80cm

Epic's Extra Dangerous, "Epi" tai "Tankero": Toodella pieni puoliveritamma, syntynyt 2006. Uusi tallilla, mutta näkyy viihyvän oikein hyvin. Tulee toimeen suurimman osan kanssa ja vaikuttaa hauskalta tuttavuudelta. Ensi vuodeksi tiedossa varsoja. Ratsastettaessa reipas ja juoksisi melellään alta ja esteitä tuntuu rakastavan. Galasta ja Epistä on tullut aivan erottamattomat :) Re. 90 ja Ko. HeA (koulutussuunnitelmissa pidemmälle olisi aikeita) Käytössä hackamoret Tunneilla!!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Kauniston Keppari Talli: (Kasvatus: arabit) Hevoset ovat aakkosjärjestyksessä.

 

Admiral of Anduin, "Amiral": Australian Stockhorse-ori, synt. 2007. Amiral on oikein mukava tuttavuus, joka pitää niin ihmisistä, työnteosta, muista hevosista ja olennoista. Ori on oikein rohkea, eikä muiden säpsyessä lähde ryhmäpaniikkiin mukaan, vaan menee oikein mielellään katselemaan lähempää säikähdyksen aiheuttajaa. Amiral on reipas ja rento ratsastettava, joskus liikkeet saattavat mennä rentouden kannalta liiallisuuksiin, jolloin on hyvä ottaa itse napakammat avut ja istunta käyttöön. Hevonen on notkea, reipas ja hyvin apujen sisällä. Amiral hyppää melkeinpä mitä vain ja mistä vain, eivätkä maastoesteet ole poikkeus, joita ori hyppii mielellään. Hyvin motivoitunut ja reipas hevonen :) Re. 80cm Ko. HeA

Bucefalosox "Buce": Arabiori, syntynyt 2006. Ratsastettaessa herkkä ja itsepäinen, tykkää hyppäämisestä. Käytetään gramaaneja. Ko. VaB ja Re 80cm. REKISTERÖITY!

Buenos Dias "Dia": Amerikanlämminverinen tamma, syntynyt 2000. Oli ennen hyvä ravuri, mutta sairastui syöpään eikä ole sen jälkeen juossut. Nykyään ratsastus- ja montekäytössä. Ei kovin osaava vielä. Todella kiltti. Ko. HeB ja Re. 50 cm.

Deus X Machineox "Chili" :Arabiori, syntynyt 2003. Ratsastaessa kiltti ja taipuvainen, hyvä koulussa, sopii myös pienille vaikka onkin ori. Hyväkäytöksinen ja kiltti hoitaa. Tallin parhaimpia kouluhevosia. Ko. VaB ja Re 50cm. REKISTERÖITY!

Electric's Phobos "Pahis" : Welsh- ori, syntynyt 2007. Kiltti ja mukava, rakastaa hyppäämistä. Taipuu helposti myös kouluun. Sopeutuvainen ja kiltti. Koulussa sopii myös aloittelijoille, mutta esteillä on sen verran reipas, että sopii kokeneemmille. Ko. VaB ja Re 70cm.

Exotic Heart "Hessu" : Amerikanlämminverinen ori, syntynyt 1991. Tallin vanhus, maailman kiltein ja rauhallisin. Voi huoletta pikkulapsikin hoitaa. Ratsastettaessa kiltti mutta reipas. Äärettömän kiltti oriksi. Ex- ravuri. Ei kovin osaava. Ko. HeC ja Re 40cm

Hildegunst von Mythenmetz, "Tuutikki": Clydesdale ori, syntynyt 2007. Ratsastettaessa upean energinen, muutenkin kaunis ilmestys :D kuuntelee kyllä ratsastajaa, mutta on sen verran vahva että jarruttelu ei aina mene perille... :DD mutta äärettömän kiltti hoitaa, voi antaa vaikka 3-vuotiaan hoitaa yksin. Ko. HeA ja Re. 50 cm

Kebnekaise "Katla" : Islanninhevostamma, syntynyt 2009. Erittäin kiltti varsa, ajo-opetuksessa, ratsastuskoulutuksessa. Oppinut oikein hyvin, taitaa jo pohkeenväistöä ja ravaa\ tölttää upeasti. Toimiva kaikissa tilanteissa, ei pelkää mitään. 4- käyntinen :). Ko. HeB, re. 50cm.

KKT Bittersweetox "Nugget" : Arabitamma, syntynyt 2012 (ikäännytetty 3-v.) Hyvin mukava tamma, joka osaa nuoresta iästään huolimatta käyttäytyä mallikelpoisesti. Myös arabimaista herkkyyttä löytyy, oikein hyvä luonne. emä: KKT Heartbreakerox, isä KKT En Cas De Pluieox. Ko. HeC ja Re.-

KKT Heartbreakerox "Hali": Arabitamma, syntynyt 2011 (ikäännytetty 3-v.) Myytiin alkuvuodesta 2012, mutta tuli takaisin tallille. Oma kasvattini. Hyvin kiltti ja herkkä tamma, josta löytyy myös asennetta :) emä: Opal Chrystalox, isä: Rio Grandeox. Ko. HeA ja Re. 70 cm.

KKT Pähkinä-Rasmus "Rasmus" : Suomenhevosori, syntynyt 2012. Ikäännytetty 3-v. Mandi- tammamme varsa, I: Roiston Pähkinä. Ratsastettu lähinnä montéa, menee jo erittäin kovaa isänsä kavionjäljissä ;)

KKT Surprising Adventure to Lorien, "Lori" : Puoliveritamma, syntynyt 2012, ikäännytetty 3-v. E: Galadriel's Mirror (Kivistöntalli), I: KKT Munchshausen (Kivistöntalli). Ratsastuskoulutus kesken, tulevaisuuden koulupolle :)

Mouchete Cheval "Popi" : Knappstrup-ruuna, syntynyt 1998. Osaava koulussa, mutta ei mikään tähti esteillä... Osaava ja helppo ratsastaa, sopii aloittelijoille. Ko. VaA ja Re 50cm.

Opal Chrystalox "Opal": Arabitamma, syntynyt 2005. Melko kuuma luonne, on säikky mutta kuitenkin kiltti. Edistyneempien ratsu. Tykkää hyppäämisestä. Koulutustaso (Ko.) VaB ja Re 80cm.

Perla De Gadeon "Perla" : Shetlanninponitamma, syntynyt 2002. Kiltti ja oppii helposti uutta. Rakastaa esteitä ja taipuu kouluun. Ajettu. Aloittelijoille soveltuva. Kuitenkin itsepäinen ja ponimainen. Ko. HeA ja Re 50cm.

Rainbow Troutox "Hippi": Arabitamma, syntynyt 2004. Herkkä ratsastaa, ratsastettu lännentyylillä, fiksu tamma. Kiltti. Ko. VaB ja Re 75 cm.

Ruoholan Moomin "Muumi" : Shetlanninponiruuna, syntynyt 1995. Mukava ruuna, mutta harvinaisen itsepäinen ja laiska. Ei aivan aloittelijoiden ratsu juuri itsepäisyytensä vuoksi. Ex- ravuri. Moniosaaja: ratsastettu lännentyylillä ja englantilaisittain, ajettu, osaa temppuja. Ko. HeB ja Re 40cm.

Tafaldi "Taifuun" : Norjanvuonohevosruuna, syntynyt 1995. Kiltti mutta laiska. Kouluratsastuksessa jäykkä. Huono hyppäämään. Eniten pitää maastolenkeistä. Kiltti hoitaa. Tallin ensimmäisiä hevosia :) Ko. HeB ja Re 40cm

Unique Halloween "Uniikki" : Amerikanlämminverinen tamma, syntynyt 2005. Ravikäytössä, mutta myös ratsastettava. Ei kovin osaava, ei osaa laukkaa yms. mutta todella hyvä ravuri. Kiltti mutta kärryillä innokas. Nopea oppimaan. Todella mukava tamma :). Ko. -, Re 40cm.

Valkyria's Lalaith, "Laila, Lilja" : Clydesdale tamma, syntynyt 2008. Koulutus vielä hieman kesken, osaa nostaa laukan vasempaan kierrokseen sekä perusasiat. Hyvin ystävällinen hoitaa, hieman lyhytpinnainen ratsastettaessa mutta oikein mukava ja yrittää parhaansa :) Ko. HeC ja Re. 40 cm.

Vatnajökull av Friheten "Mocca" : Islanninhevosruuna, syntynyt 1997. Ratsastettaessa Mocca on erittäin kiltti ja sopii aloittelijoille myös. Osaa passin ja töltin. Ravin sijasta tarjoaa usein tölttiä :) erittäin kiltti hoitaa. Ko. HeB ja Re 50cm. 5-käyntinen :).

 

 

-

©2019 Kepparitalli KKT - suntuubi.com